Ce marcă de anvelope să alegi? Cele mai bune alegeri în 2024

Serviciul de comparare a preturilor pentru anvelope

Cum să alegi anvelopele potrivite: Care este cea mai bună marcă de anvelope?


Cu sute de mărci disponibile pe Compara-Anvelope, este dificil să faci o alegere și să definești care este cea mai bună marcă de anvelope din lume, deoarece fiecare producător are particularitățile sale. Unele mărci excelează în ceea ce privește anvelopele auto pentru toate sezoanele, în timp ce altele se remarcă la anvelopele de iarnă pentru SUV-uri. În plus, fiecare marcă are modele mai performante decât altele. De aceea, vă recomandăm să consultați testele de modele ale organizațiilor specializate. Alegerea dvs. va depinde de mai mulți factori, cum ar fi tipul de vehicul pe care îl conduceți, condițiile în care circulați și, bineînțeles, bugetul dvs. Toți producătorii inovează în fiecare zi pentru a vă oferi anvelope auto care să corespundă așteptărilor dumneavoastră. De la anvelope premium la anvelope de buget, există o marcă pentru fiecare tip de șofer și pentru fiecare portofel!


Mărci de anvelope premium

Prețurile acestei categorii de mărci pot părea ridicate, dar dacă mizați totul pe calitate, longevitate și siguranță, puteți merge mai departe și cumpăra cu ochii închiși aceste anvelope de marcă. În Marea Britanie, ca și în multe alte țări, cele mai căutate mărci de anvelope sunt mărcile premium. Acești producători sunt cunoscuți în întreaga lume, iar calitatea produselor lor nu mai este un secret. Nu este o coincidență faptul că anvelopele MICHELIN, Bridgestone, Goodyear și Continental câștigă numeroase clasamente ale anvelopelor în testele de performanță.

Mărci de anvelope din gama medie

Dacă sunteți în căutarea unui raport calitate-preț bun, orientați-vă spre mărcile din gama medie. Multe dintre acestea sunt de fapt sub-branduri ale anvelopelor MICHELIN, Continental, Bridgestone, Dunlop și Pirelli. Într-adevăr, MICHELIN are mărci de anvelope entry-level, cum ar fi BF Goodrich, Uniroyal și Kleber. Bridgestone deține Firestone, Continental a investit în marca General Tire, iar Goodyear s-a orientat către Falken. Aceste mărci vă oferă anvelope la prețuri accesibile, fără a sacrifica siguranța și performanța pe care le oferă.

Mărci de anvelope de buget

Pentru a fi atentă la portofel, mărcile de buget sunt ideale. Anvelopele lor sunt cu siguranță mai puțin durabile și performante decât cele ale altor mărci de gamă superioară, dar vă permit să economisiți bani, mai ales dacă trebuie să schimbați anvelopele între două sezoane, deoarece legislația și condițiile meteo din țara dvs. impun acest lucru.

Vedeți toate mărcile de anvelope de buget