Anvelopele de buget: TOPUL anvelopelor low-cost în 2024

Serviciul de comparare a preturilor pentru anvelope

Anvelope de buget: anvelope ieftine pentru un buget mic

Cumpărați anvelope de buget pe Compara-Anvelope


Sunteți în căutarea unor anvelope ieftine care să vă mențină în siguranță pe șosea? Nu sunteți un șofer obișnuit sau trebuie să vă schimbați anvelopele în fiecare sezon deoarece condițiile meteorologice și legislația din țara dvs. o cer? Nu ezitați să cumpărați anvelope economice. Veți economisi bani la fiecare schimbare de anvelope și veți fi mulțumit dacă parcurgeți distanțe scurte pe tot parcursul anului. Sunteți convins? Comparați acum prețurile acestei game de anvelope!

Latime
Profil
Diametru
Incarcatura
Viteza
Marca

Este periculos să conduci cu anvelope de buget?

Montarea unor anvelope de buget pe mașina dumneavoastră nu este neapărat periculoasă. Ca și în cazul altor game de anvelope, calitatea și performanța anvelopelor de buget variază de la o marcă la alta, de la un model la altul și de la un vehicul la altul. Așadar, faptul că o anvelopă este mai ieftină nu înseamnă întotdeauna că vă va pune în pericol, ci mai degrabă că este posibil ca aceasta să aibă performanțe mai slabe în ceea ce privește longevitatea, consumul de combustibil sau zgomotul decât o anvelopă premium. Acest lucru nu înseamnă neapărat că anvelopa este mai puțin sigură pentru a conduce. Cu toate acestea, ar trebui să verificați întotdeauna testele atunci când cumpărați o anvelopă de la o marcă pe care nu o cunoașteți.

Sunt fiabile anvelopele chinezești?

Contrar credinței populare cu privire la « Made in China », anvelopele de marcă chinezească nu sunt întotdeauna de proastă calitate. Acestea fac parte din gama de buget și, ca atare, nu sunt la fel de bune ca și anvelopele din gama medie sau înaltă, dar nu vă pun în pericol pe șosea. Unele mărci de anvelope, precum Infinity, Hifly sau Wanli, reușesc chiar să obțină rezultate bune la teste. Pe de altă parte, este posibil ca anvelopele chinezești să aibă o reputație proastă în prezent și, într-adevăr, mai au încă loc de îmbunătățiri, dar tot mai multe mărci chinezești cu buget redus încearcă să inoveze pentru a se număra printre anvelopele de top ale viitorului.

Cum pot fi sigur că anvelopa mea de buget este una de bună calitate?


Etichetele europene vă pot ajuta să comparați calitatea anvelopelor de la diferite mărci în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil, confortul la condus și eficiența frânării pe drumuri uscate, umede sau înzăpezite. Într-adevăr, atunci când sunt comercializate pe piața europeană, toate modelele de anvelope, fără excepție, sunt supuse unor teste de performanță și primesc o etichetă în urma acestor teste. De asemenea, acestea sunt analizate cu atenție de către magazinele și cluburile auto, care le clasifică în funcție de aceleași performanțe.

Toate mărcile de buget